Sohlbergs buss

Vårt mål är att erbjuda och producera smidiga och miljövänliga bussresor till mängder av orter i Sverige, Norden och övriga Europa. -1För grupper så ordnar vi skräddarsydda bussresor åt både föreningar och företag. Vi arrangerar även konferensresor. Till detta finns en särskilt inredd buss med tekniska hjälpmedel så att man kan ha sitt möte på bussen samtidigt som man förflyttar sig till sitt resmål.

Vi arrangerar:
Dagsresor, Teater- och konsertresor, Trädgårdsresor, Shoppingresor, Storstadsresor, Europaresor, Whiskyresor,  Skidresor, Julmarknadsresor samt Grupp- och föreningsresor

Det är många stora och små frågor som skall lösas vid gruppresor eller konferensresor – alltifrån var man skall vara och hur man tar sig dit, till hur man bor, vad man äter och hur man sover. Det kanske ska ordnas aktiviteter av olika slag. Och tusen andra detaljer. För att hjälpa dig bestämma har du all vår erfarenhet till förfogande. Vi hjälper dig att fatta de nödvändiga besluten, så kan du lämna detaljerna till oss. Eller så bestämmer du allt in i minsta detalj.

 

Sohlbergs buss
Mariedalsgatan 7-9
503 38  Borås
0320 450 403

Leave a Reply