Upplev Österike

  • -

Upplev Österike

Category : Uncategorized

Wien

Vid första anblicken kanske du tänker att det bara är vandring och vintersport eller wienercharmen och sjön Wörthersee eller bergsklättring och ljudet av vals som Österike handlar om. Tja, det är allt sant … men det finns mycket annat!

Eftersom en semester i Österrike inkluderar djup avslappning i den termiska våren med ekologisk turism, massor av konst i en av de två europeiska kulturhuvudstäder och kulinariskt utbud som sträcker sig från robusta och mättande mellanmål i en fjällstuga hela vägen till den högsta kokkonsten. En viktig del av en perfekt semester är en perfekt resevärd.

Människor som omsorgsfullt öppnat sina armar till gäster från alla hörn av världen under de senaste 200 åren. Fullgör dina önskningar, och behov redan innan gästerna får kännedom om dem och erbjuder nya möjligheter att upptäcka unika saker. Det är syftet med den österrikiskt berömda gästfriheten.

Tradition och modernitet
Öst och väst, Norr och söder. Eftersom dagarna av monarkin och olika influenser träffades på Europas vägskäl här. Ett arv som har burit frukt! De kreativa sinnena för konstnärer och genier tillsammans som Haydn, Mozart, Beethoven utförde sina mästerverk här. Strauss och Lehar skrev oförglömliga valser och operetter som du bäst upplever där.

Om du promenera genom Wiens Museum i dag eller den gamla staden Innsbruck eller Graz eller besöker festivalen i Salzburg eller Bregenz så kan du gå på konserter i slottsträdgården, kloster källare och kyrkor så kommer du att upptäcka att konsten och kulturlivet har börjat för länge sedan men det har aldrig slutat.

Uppsjön av kulturutbudet är absolut makalöst och spektakulärt och det historiska arvet och dynamiska epoker är som en kittel som smidde dagens österrikiska livsstil där allt kretsar kring personlig njutning och avkoppling. En ändlös lista av riktigt fina restauranger och enastående viner som åtnjuter en mycket hög internationellt erkänd ranking.

Här kommer du att hitta lokalbefolkningen som stolt berättar var den krispiaste fläsksteken, kryddigaste korven och fluffiaste Kaiserschmarren (omelettdesert) kan hittas. Semester i Österrike betyder, oavsett årstid, oavsett om du går för berg, byar, städer, på landsbygden eller sjön en rik kulturresa.