Befintliga Tesla ägare kommer att bli först att få en modell 3

  • -

Befintliga Tesla ägare kommer att bli först att få en modell 3

Category : Uncategorized

Vi har känt till det ett tag nu att Tesla skulle visa upp sin kommande modell 3 den 31 mars i USA och att de skulle börja ta 1000 dollar för en reservation av bilen vid den tiden. Nu har Tesla mer information om hur du kan reservera en och få prioritet.

I ett blogginlägg bekräftade Tesla på nytt att bokningar börjar över hela världen den 31 mars. Inlägget innehöll också en länk för att förklara hur mycket en reservation kommer att kosta på marknader utanför USA.

Om du absolut vill få den tidigaste reservationen du kan få kommer Teslabutiker börja acceptera personliga reservationer från det ögonblick de öppnar den 31 mars. Onlinereservationer på Tesla.com börjar klockan 08:30 den 31 mars. Oavsett om du bokar personligen eller på nätet kommer dom att prioritera nuvarande Tesla ägare. Varje region har sin egen kö.

Vid produktionsstart är det tänkt att 2017 års leveranser i USA kommer att börja på västkusten och flytta österut.

Det finns fortfarande en betydande risk att Model 3 kommer att försenas precis som alla andra Tesla lanseringen men nu ser vi fram emot att faktiskt driva sak i sin debut den 31 mars.

Läste detta i en ny amerikansk biltidning när jag satt och slappade i garaget efter att ha rengjort förgasaren i min gamla bil. Hade ju inte varit fel med att ha en Tesla som bara fungerar. Nu får jag gå 3 kilometer bort till vår ICA butik för att köpa snus eftersom jag inte får min leverans från Swedsnus förrän imorgon, jaja, en skkön promenad i solen blir det i alla fall :)


Transport och kommunikation

Tente

Våra lättrullande gummihjul kan också förses med brusreducering

Alvén & Ingvarsson däckverstad

Vårtecken och höstväder innebär för många förare en sak vilket är däckbyten

Däck i Väst

Det rekommenderas att så snart som möjligt byta till vinterdäck