Futuriskiska bilar

  • -

Futuriskiska bilar

Category : Uncategorized

Varför inte ta ett besök på New York International Auto Show. Eftersom jag gillar bilar mycket är det härligt att hamna i en gigantisk byggnad full av glänsande bilar utan en massa folk som knuffar dig runt för att få den perfekta Instagram bilden av en ny Subaru, men så är det inte här.

Det  är intressant att jämfört med sina motsvarigheter i Los Angeles och Detroit verkar det vara mer inriktat på återförsäljare att de flesta biltillverkare oftast sätter fokus på bilar som faktiskt kommer att sälja snarare än de vilda fantasibilarna som ingen har råd med. Besök gärna denna mässan nästa gång för att hitta några futuristiska bilar jag gillade!

Toyota FT-1 är verkligen ett koncept. Det är inte en lätt bil att fotografera, men jag tror att det bakre halvan belyser det mesta. Linjerna där sidan och bakrutor möts för en tillbaka till 2000GT, vilket är nästan en av de vackraste bilar som någonsin gjorts.

Toyota


Transport och kommunikation

Däck i Väst

Vår bilverkstad tar hand om däck byte i Göteborg och mycket mer

Tente

Med stolshjul från TENTE blir vardagssaker rullande

Cykel & Fritid Mjölby

Här finns Husqvarna röjsågar som kan användas inom många olika områden

Alvén & Ingvarsson däckverstad

Ett stort utbud av marknadens säkraste kompletta hjul och däck online