Alfa Romeo 4C

  • -

Alfa Romeo 4C

Category : Uncategorized

Legendariska Alfa Romeo gör sin återentre till USA med 4C, en liten sportbil som påminner lite om Lotus. Så cool som det ser ut är det en produkt av vår nuvarande sparsamma framtid: I stället för en gigantisk motor, är denna lilla Alfa drivs av en högteknologisk, 1.75L turboladdad fyrcylindrig som ger ut en del 237 hästkrafter.

Även om det kanske inte låter som en hel del men i en liten ganska lätt bil ger det en bra balans mellan prestanda och effektivitet vilket är av avgörande betydelse som bränsleekonomi. Inte för att en Alfa är billig, förutsatt att du kan hitta en.

Alfa Romeo


Transport och kommunikation

Alvén & Ingvarsson däckverstad

Här kan du köpa billiga vinterdäck och läsa om vad man bör tänka på vid köp

Tente

TENTE möbelhjul finns som länkhjul och fasta hjul i olika storlekar

Däck i Väst

Det finns många anledningar att låta oss byta dina däck i Göteborg

SS biltillbehör

Se vårt stora utbud lasthållare och tackräcke från ledande Thule